En stor del af de certificerede Kundalini Yogalærere i Danmark, har valgt at gå sammen i en forening, da vi mener at vi i et fællesskab kan hjælpe, støtte og udvikle hinanden i en positiv retning.

Vi holder i vores forening jævnlige forskellige events og arrangerer fællesture til bla. White Tantra i Sverige eller Tyskland. Vi håber også på, at kunne afholde White Tantra i Danmark engang i fremtiden.

Bestyrelsen mødes på Zoom ca. en gang om måneden og derudover har vi en række arbejdsgrupper, bestående af menige medlemmer, der udfører diverse opgaver.

Medlemsskab

Medlemskab i foreningen er tilgængeligt for både uddannede lærere og elever under uddannelse.

Er du færdiguddannet lærer, skal du blot udfylde nedenstående formular, uploade et billede af dit certifikat og indbetale kontingentet, som pt. er på 350,- kr pr. år.

Du kan også skrive en mail til kontakt@kundaliniyoga.dk med oplysningerne. Husk at vedhæfte billedet af dit certifikat.

Er du under uddannelse kan du blive medlem på lige fod med de uddannede lærere i op til 2 år, du meddeler bare startdatoen for din uddannelse i din henvendelse.

Betalingsterminen er 1/7 hvert år. Melder du dig ind mellem 1/1 og 1/5 er prisen kun 200,- kr (betales via bank 8113 6637967 eller MobilePay 94454)

Fordele

Indflydelse

Invitation og stemmeret til den årlige Generalforsamling.

Synlighed

Du får en profil på hjemmesiden, så elever i dit lokalområde kan finde dig. Ydermere har du mulighed for at slå dine egne events/workshops op på hjemmesiden.

Events og arrangementer​

Du får adgang til events og arrangementer til særpris. Søg efter dem her på siden.

Fællesskab

Du får adgang til et fællesskab med ligesindede og passion som dig. Du kan drage nytte af de mange fordele ved IKYTA

IKYTA

“IKYTA’s mission is to uplift, nurture and serve Kundalini Yoga teachers through programs, resources, benefits and educational offerings that encourage self-development, support community building, highlight professionalism, and inspire positive social change through service.”

International Kundlaini Yoga
Teachers Association

Når man bliver medlem af DKY, bliver man automatisk medlem af IKYTA
som inkluderer en masse fordele udover DKY’s fordele:
  • Coaching
  • Konferencer
  • Eventsøgning
  • Detailrabatter
  • Studio listings
  • Læring for lærere
  • Event rabatter
  • Globalt fællesskab
  • Læring for lærere
  • Event rabatter
  • Teach at solstice

Generalforsamling

En gang om året afholder DKY en en-dags festival som inkluderer en Generalforsamling. Det er tidspunktet hvor Sangatet mødes for at nyde Yogaen og hinandens selskab.

Det er her alle lærerne mødes, udveksler ideer, deler af sin viden & kundskaber og diskuterer foreningen’s fremtid.

Da KY en en stor del af vores liv har foreningen bestemt at arrangementet er åbent og inkluderende, så medlemmernes familie er velkommen til at deltage.
Vi samles oftes i sensommeren eller det tidlige efterår, et sted i DK i smukke omgivelser, hvor der som regel er mulighed for overnatning.

Du kan bl.a. se frem til Sadhana, lækker mad, gong bad eller Kirtan, workshops eller Talks og åbne diskussioner.

I god tid inden GF sendes der en nyhedsmail ud, hvor man kan læse om agendaen og komme med input til punkter man gerne vil have på dagsordenen til generalforsamlingen.

Deltagelse i GF er altid gratis for medlemmerne, ønsker man at deltage i resten af programmet kan der være en beskeden brugerbetaling.

Nouria Valieva

Olga Sherstyuk

Bestyrelsen består pt af:

Formand, Peter Riis Klausen. Kasserer, Nouria Valieva. Sekretær, Olga Sherstyuk.

Menige medlemmer Tina Maria Staahl, Victoria Rebecca Brown, Gunnva Witt Brückner, Svetlana Drevskih og Rosamaya Dickers-Eisner.